Nu o să ghiceşti SUMA: Poliţist FILMAT în timp ce FURA dintr-un bar după ce a pierdut toţi banii la PĂCĂNELE

Un lucrător al Poliţiei de Frontieră din Iaşi a fost filmat de camerele de supraveghere ale unui bar după chiar în momentul în care fura din local, după ce pierduse toţi banii la păcănele. El se afla în timpul liber şi nu purta uniformă. Inedit este faptul că bărbatul a furat doi lei, deoarece seiful era închis şi nu a putut să îl deschidă în timp vânzătoarea aţipise.

03 oct. 2013, 10:12
Nu o să ghiceşti SUMA: Poliţist FILMAT în timp ce FURA dintr-un bar după ce a pierdut toţi banii la PĂCĂNELE

Angajatul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) din Iaşi a fost surprins chiar în momentul în care a băgat mână în încasările unui bar. Din nefericire pentru el, toată suma cu care s-a ales era de 2 lei, după ce restul încasărilor se aflau într-un seif. Potrivit Ziarul Evenimentul, incidentul a avut loc în data de 4 mai 2013 la ora 5.30 dimineaţa, atunci când casiera dormea.

Citeşte şi

Angajaţii recunosc că bărbatul era un client fidel al localului şi acestuia i s-a adus la cunoştinţă că a fost filmat. Mai mult, atunci când a aflat, el le-a spus pe un ton ironic să depună plângere la poliţiei. Cu toate acestea, din cauza sumei infime şi a posibilelor repercursiuni conducerea barului nu a anunţat poliţia.

Citeşte şi

Pot să vă confirm că este poliţist de frontieră. Nu vă pot oferi mai multe amănunte. El este cercetat prealabil pentru comportamentul său. Din verificări, s-a stabilit că nu există nicio plângere la Poliţie împotriva lui„, a declarat comisarul şef Ştefan Alexa, şeful ITPF Iaşi.