Nu pot trăi fără iubire. Aceste 3 zodii sunt dependente de dragoste

Dragostea face minuni, iar de aceste minuni unii oameni sunt de-a dreptul dependenti. Simt nevoia sa iubeasca si sa fie iubiti, iar fara dragoste parca nu ar avea aer. Viseaza la o relatie ca in povesti si sunt capabili sa faca orice fel de sacrificii pentru asta.

RomaniaTV.net
12 iul. 2018, 05:20
Nu pot trăi fără iubire. Aceste 3 zodii sunt dependente de dragoste

Taur

Persoanele nascute in zodia Taur viseaza necontenit la iubirea perfecta, ideala, la un cuplu bine sudat, o relatie fara certuri, in care domneste armonia. In cautarea acesteia se vor indragosti mereu de cate cineva, ba chiar vor deveni dependenti de acele persoane, caci Taurii simt nevoia de multa iubire si cred ca numai coplesindu-si partenerii cu gesturi tandre ii vor putea tine mereu alaturi. Iubesc cu pasiune si dau tot ce au mai bun.

Rac

Racii nu pot trai fara iubire, iar singuratatea este pentru ei cel mai mare dusman, un adevarat blestem. Se tem ca nu vor avea cu cine sa isi imparta timpul si bucata de paine. Traiesc dragostea cu mare bucurie si toti cei din jur vor sti atunci cand Racii sunt indragostiti. Infloresc pur si simplu, debordeaza de energie si sunt mereu cu zambetul pe buze. Sunt nascuti sa iubeasca si sa fie iubiti.

Pesti

Nativii Pesti se hranesc pur si simplu cu sentimente. Dragostea le curge prin vene si nu pot trai daca nu iubesc si nu sunt iubiti. Atunci cand se indragostesc si-ar da si sufletul pentru persoana iubita, de care devin dependenti. Se regasesc in celalalt ca intr-o oglinda, ceea ce ii determina sa vada lucrurile mereu intr-o perspectiva comuna. Nu pot gandi decat pe termen lung la relatie si vor avea intotdeauna un plan de viitor alaturi de cel iubit.