FCSB – HAJDUK SPLIT ONLINE 2018. „Vreau să bat toate recordurile, să scriu istorie, să-şi amintească fanii de Bizon”

FCSB - HAJDUK SPLIT ONLINE 2018. Harlem Gnohere este cel mai bun marcator al vicecampioanei, cu 4 goluri reuşite. A punctat în Derby de România şi a devenit primul străin care marchează în cel mai important meci din fotbalul românesc pentru ambele echipe. A mai reuşit o "dublă" cu Poli Iaşi şi a mai punctat o dată cu Gaz Metan.

15 aug. 2018, 08:32
FCSB – HAJDUK SPLIT ONLINE 2018. „Vreau să bat toate recordurile, să scriu istorie, să-şi amintească fanii de Bizon”

FCSB – HAJDUK SPLIT ONLINE 2018. „Vreau să fiu cel mai bun şi o să fiu cel mai bun. Vreau să bat toate recordurile, să scriu istorie, să-şi amintească fanii de «Bizon» şi de ce-a făcut pentru Steaua şi fotbalul românesc. Ne bucurăm pentru startul de sezon, uşor, uşor ne intrăm în mână. Important e să marcăm meci de meci, să câştigăm, pentru că vrem titlul.

Citeşte şi Liga 1, un singur egal în etapa a patra. Primele cinci clasate sunt despărţite de un singur punct. Rezultate şi clasament

Nu contează cine marchează, e important să ne impunem. Normal că eu îmi doresc să înscriu cât mai mult, vreau să câştig din nou titlul de golgeter al Ligii 1. Nu mă deranjează că a venit Rusescu. Ce să mă deranjeze? Eu trebuie să muncesc şi să-mi văd de treabă. Dacă vine un marcator mai bun ca mine la FCSB, e cu atât mai bine pentru club. Şi Denis Alibec era un fotbalist excelent, concurenţa ne face bine”, spune Gnohere pentru Gazeta Sporturilor.