Nu ţi-ai ales TINUTA POTRIVITA pentru 1 MAI? Poţi s-o iei de la NISSA CU 60% MAI PUTIN, doar astăzi

NISSA iti propune mai multe tinute pe care sa le porti in functie de locatia in care alegi sa petreci ziua de 1 Mai, propuneri care speram sa iti placa mai ales acum cand preturile AU SCAZUT CU 60%.

RomaniaTV.net
23 apr. 2015, 10:47
Nu ţi-ai ales TINUTA POTRIVITA pentru 1 MAI? Poţi s-o iei de la NISSA CU 60% MAI PUTIN, doar astăzi

1 mai se apropie cu pasi repezi, iar in cazul in care il vei petrece pe litoral, probabil ca te intrebi cum ar trebui sa te imbraci. Avand in vedere ca meteorologii sunt optimisti in ceea ce priveste vremea, tot ce trebuie sa faci este sa iti gasesti o tinuta fashion, comoda si potrivita evenimentului.

Ca sa fi mai eficienta achizitioneaza tinuta inca de astazi, livrarea online se realizeaza in maximum 3 zile deci o sa fi pregatita de petrecerea de 1 mai. NISSA anunta ca stocurile sunt limitate si recomanda clientilor sai sa nu lase pe ultima suta de metri vizita pe magazinul online, in general produsele se epuizeaza dupa prima zi de campanie.

Promotia este valabile pe magazinul online NISSA www.shop.nissa.ro incepand din 23 aprilie pana luni 27 aprilie! Nu rata promotia, stocurile sunt limitate!

NISSA iti recomanda o terapie de shopping si rasfat in acest weekend in magazinele NISSA din Bucuresti (Baneasa Shopping City, Feeria, Centrul Comercial Esplanada, AFI Palace Cotroceni, Piata Romana, Fashion Outlet Militari), Pitesti (Centrul Comercial Jupiter City), Constanta (Maritimo Center, Centrul Comercial Tom), Craiova (Electroputere Mall), Cluj (Polus Center), Brasov (str Republicii), Iasi (Palas Mall, Centrul Comercial Felicia), Timisoara(Iulius Mall) pentru cele mai frumoase rochii de seara din noua colectie primavara vara 2015 sau online pentru reducerile la din categoria „TOTUL LA 60%”