Numai în România se putea întâmpla aşa ceva. Procurori jefuiţi de hoţi chiar la serviciu

Procurori jefuiţi de hoţi chiar la serviciu! S-a întâmplat la Curtea de Apel Ploieşti, unde procurorii au fost furaţi de opt ori de un infractor: a intrat în birourile lor şi i-a lăsat fără portofele! Ca tabloul să fie complet, procuroii au avut nevoie de o lună ca să-l prindă pe hoţul care şi-a bătut joc de ei.

23 ian. 2015, 16:28
Numai în România se putea întâmpla aşa ceva. Procurori jefuiţi de hoţi chiar la serviciu

Un caz incredibil s-a întâmplat la Ploiești. Se pare că un hoț a furat portofelele mai multor procurori chiar din clădirea de pe strada Buna Vestire, stradă unde își au sediile DIICOT și Parchetele de pe lângă Judecătorie, Tribunal și Curtea de Apel, informează stopinfractori.ro, citat de psnews.ro.

Acesta intra în clădirea de pe strada Buna Vestire și pândea momentul în care procurorii își părăseau birourile, moment în care intra în încăperile respective și fura ce găsea. El viza telefoane mobile sau portofele. Surse din anchetă au dezvăluit că suspectul a reușit să fure portofelele mai multor procurori.

Hoțul a fost prin joi, ca urmare a unei colaborări între procurori și polițiștii Secției 4. Anchetatorii au lăsat un birou deschis cu un portofel, hoțul a intrat și a furat portofelul, fiind ulterior prins. Pe portofelul respectiv fusese aplicată o substanță, probabil fluorescentă. Pe mâinile lui s-au găsit urmele substanței, el recunoscându-și faptele pentru care era acuzat.