Numerologie 2015: Previziuni pentru dragoste, cariera şi bani

Numărul personal îţi poate arăta, printr-un simplu calcul, ce ţi-a pregătit anul 2015 în materie de dragoste, carieră şi bani.

07 ian. 2015, 10:15
Numerologie 2015: Previziuni pentru dragoste, cariera şi bani

Cu un simplu calcul al Anului personal, poti patrunde in tainele numerologiei si poti afla ce iti rezerva 2015 pe plan sentimental, profesional si financiar. Aduna ziua nasterii si luna nasterii pana cand vei obtine o singura cifra. Pasul urmator este acela de a aduna cifra respectiva cu 8, numarului anului 2015 (2015=2+0+1+5=8). Daca rezultatul obtinut este format din doua cifre, acestea se aduna intre ele pana cand se va obtine una singura. Cifra respectiva va reprezenta Numarul tau personal pentru 2015, explică site-ul Garbo.ro.

Citeşte şi Cum îţi merge în 2015 în funcţie de data naşterii

Anul personal 1 pentru 2015

Te asteapta un an fabulos, plin de promisiuni. Energia cosmica este de partea ta. Cu putin efort si munca, vei putea duce la bun sfarsit ceea ce ai inceput in 2014. In acelasi timp, 2015 este un an important pentru tine, avand un impact decisiv asupra a ceea ce intentionezi sa faci in urmatorii 9 ani. Chiar daca in general, 2015 este pentru tine un an norocos din punct de vedere financiar, ar putea aduce cu el si o noua relatie de dragoste. Anul nu este pentru tine unul linistit, ci plin de evenimente, provocandu-te sa actionezi acolo unde este cazul. Unele incercari iti vor testa taria de caracter si vointa si s-ar putea sa fie doar premizele pentru a porni pe un nou drum in viata. Este esential ca in acest an sa mizezi pe 3 cuvinte: independenta, curaj, individualism.

Citeşte şi Cifra FAMILIEI dezvăluie MOŞTENIREA generaţiei tale

Anul personal 2 pentru 2015

Totul este posibil in acest an si s-ar putea sa incepi o viata noua sau chiar sa te muti intr-un loc nou. Ai multa putere de munca si perseverenta si vei reusi sa iti imbunatatesti viata, dar si sa aduci mici schimbari in bine in viata celor care sunt importanti pentru tine. 2015 are o vibratia puternica pentru cei cu anul personal 2 si de aceea este important sa iti aliniezi propria energie vibratiei cosmice generale. Indiferent de forma acestora, 2015 va viza de multe ori colaborarile. Vibratiile sunt in general favorabile casatoriei, dar si formarii de noi prietenii si legaturi. Pe plan emotional, daca esti intr-o relatie, este important sa te echilibrezi interior caci urcusurile si coborasurile nu vor fi putine anul acesta. Atunci cand vine vorba de luat decizii importante pentru tine in noul an, este bine sa te asiguri ca nu te vei lasa influentata de opiniile celorlalti.

Citeşte continuarea pe Garbo.ro.