NUMEROLOGIE: Află-ţi cele mai ascunse vise cu acest test banal. Durează mai puţin de un minut

Conform stiintei numerologiei, fiecarei consoane din numele tau ii corespunde un numar, iar suma acestora are o legatura profunda cu visele din subconstientul tau, cu dorintele tale ascunse sau poate chiar cu fanteziilem scrie cyd.ro.

18 apr. 2015, 09:24

Iata tabelul cu valorile consoanelor:

Daca suma consoanelor din numele tau complet este:Procedeaza dupa exemplul: Dora Popescu, de aici D + R + P + P + S + C adica 4 + 9 + 7 + 7 + 1 + 3 = 31, si 3 + 1 rezulta numarul viselor ascunse, adica 4.

1. Visul tau este sa fii un lider in domeniul tau. Vrei sa fii recunoscut pentru curajul si indrazneala ta, dar si pentru originalitatea ideilor tale. Esti in cautarea piscurilor neatinse. Prima impresie pe care o lasi celor din jur este imaginea unei persoane agresive si foarte sigura pe ea.

2. Visezi la o relatie deosebita si la intelegerea cu semenii. Vrei sa fii o „pacificatoare” si mediatoare de conflicte. Prezenta si imaginea ta sunt foarte placute si dai impresia ca esti o persoana „moale” cu care te intelegi usor.

 

3. Ti-ar fi placut sa fii o artista desavarsita; sa scrii, sa pictezi, sa canti. Cauti o metoda sa fii libera si sa te exprimi prin arta, sa te bucuri din plin de viata. De asemenea ti-ar placea sa fii mai apreciata, mai iubita.

4. Visezi sa fii un cetatean model pe care cei din jur se pot baza. Iti place ca totul sa fie organizat si ordonat. Vrei sa fii recunoscuta ca o persoana strategica care are disciplina sa munceasca non-stop.

5. Visezi sa fii libera si neinlanuita de responsabilitati. Te vezi amestecandu-te prin lume calatorind si transformandu-ti viata intr-o aventura. Iti imaginezi cate locuri ai putea vedea.

6. Visezi sa ai o familie perfecta intr-o casa frumoasa. Tanjesti dupa devotament si dragoste din partea sotului si copiilor. Te imaginezi in cetrul unei unitati domestice de succes.

7. Visezi sa ai ocazia sa citesti, sa studiezi si sa te dai laoparte din calea placerilor „lumesti”. Te imaginezi fiind profesoara sau calugarita, dedicandu-ti viata cunoasterii si invataturii.

8. Visezi sa ai un succes covarsitor in domeniul politicii sau afacerilor. Ti-ar placea sa ai autoritate si multe bunuri materiale. Iti place puterea si ai calitati de lider. Doresti in secret sa fii antreprenor.

9. Visezi sa fii creativa, un intelectual desavarsit, universal. Ai un suflet generos. Ii intelegi pe cei nefericiti si simti nevoia sa-i ajuti. Ti-ar placea sa fii o persoana pe care cei din jur se pot baza pentru sfaturi si ajutor.

11. Visezi sa fii o persoana iluminata – o adevarata idealista. Crezi din tot sufletul ca exista mult mai multe lucruri pe care nu le stim sau pe care nu le putem vedea. Ti-ar placea sa fii o oratoare de succes.

22. Ti-ar placea sa fii cea care ia decizii importante pentru aceasta lume. Poate o arhitecta de monumente sau un lider universal. Iti imaginezi cate lucruri ai putea face pe pamant, si, de ce nu, visezi si la recompense.