Numerologie: Cifra inimii lui te ajută să îl seduci de la prima întâlnire

Cifra inimii celui pe care ţi-l doreşti mai mult decât un simplu amic te poate ajuta să-l cucereşti.

02 aug. 2014, 15:01
Numerologie: Cifra inimii lui te ajută să îl seduci de la prima întâlnire

Pentru a obţine cifra inimii trebuie sa ii stii doar data nasterii. Trebuie sa reduci toate numerele din data lui de nastere la cifre, apoi sa le aduni intre ele pana cand obtii o cifra de la 1 la 9.

Cifra 1

Daca cifra inimii barbatului pe care vrei sa il cuceresti inca de la prima intalnire este 1, atunci trebuie sa te arati foarte interesata de tot ceea ce zice si sa te abtii daca ai cumva alta parere decat el… cel putin la inceput.

Citeşte şi Cifra destinului îţi dezvăluie personalitatea

Barbatii a caror cifra este 1 sunt parteneri de viata excelenti atata timp cat au senzatia ca ei detin controlul.  Atata timp cat ii creezi impresia ca parerea lui conteaza, totul va merge struna.

Cifra inimii 2

Daca mergi la intalnire cu un barbat a carui cifra a inimii este 2, atunci esti cat se poate de norocoasa. Acestia sunt foarte atenti cu femeile din viata lor, ocrotindu-le in permanenta. Probabil ca intalnirea va incepe cu un buchet impresionant de flori si se va termina cu o imbratisare in fata casei tale.

Citeşte şi Numărul personalităţii tale: Ce se ascunde în spatele numelui tău

Nu trebuie sa iti faci fel de fel de griji inainte de intalnirea cu el intrucat, daca nu te place, tot iti va oferi o intalnire de neuitat.

Cifra inimii 3

Iesi la intalnire cu un barbat a carui cifra este 3? Te vei distra pe cinste! Este imprevizibil si mereu pus pe sotii si te va face sa te simti in largul tau.

Nu te lasa pacalita de imaginea pe care o prezinta, de barbat insensibil si superficial. Este mult mai sensibil decat ar vrea si este capabil de orice sacrificiu pentru femeia iubita.

Restul cifrelor pe feminis.ro.