Numerologie: Cum îţi afectează cifra casei relaţia de cuplu

În timpul petrecut alături de partener, renunţaţi să vă certaţi pe teme politice şi rezervaţi-vă puţin timp pentru a descoperi care este cifra feng-shui a casei voastre şi cum anume vă influenţează ea viaţa de cuplu.

RomaniaTV.net
19 ian. 2015, 13:01

Este un proces destul de simplu, aduna numerele pana ajungi la o cifra de la 1 la 9. Aduna fiecare numar din adresa ta: Bld. Libertatii, numarul 112, bl. 109, sc. 2, etaj 2, apartament 47, inseamna 1+1+2+1+9+2+2+4+7= 29= 2+9=11= 1+1=2.

Iata ce spune cifra casei tale despre viitorul tau:

Cifra 1

Casa guvernata de cifra 1 stimuleaza creativitatea, iar de regula, in ea locuiesc persoane cu simt anteprenorial dezvoltat. Acest numar incurajeaza ideile noi si relatiile de orice fel. Persoanele care locuiesc in aceasta casa simt nevoia sa fie independente si sa se autodepaseasca intotdeauna. Este indicat ca in casa guvernata de cifra 1 sa nu locuiasca mai mult de o persoana. Cuplurile care locuiesc in case guvernate de aceasta cifra risca sa nu dezvolte o viata in doi armonioasa, intrucat fiecare este concentrat pe viata personala.

Citeşte şi  Esti compatibil cu partenerul de cuplu? Află ce spune data de naştere

Cifra 2

In casele guvernate de cifra doi persoanele se pot bucura de relatii de durata. Persoanele singure rar pot rezista sa locuiasca in aceste case. De regula, cei care locuiesc in casele aflate sub aripa cifrei 2 sunt echilibrate si dornice sa formeze o familie. In aceste case nu intalnesti persoane agresive care sa calce pe cadavre pentru a obtine ceea ce isi doresc. Persoanele agresive, care dicteaza intotdeauna, nu se pot obisnui aici sub nicio forma.  De cele mai multe ori, cuplurile care locuiesc in aceasta casa tind sa se concentreze foarte mult unul asupra celuilalt si sa excluda restul lumii.

Citeşte şi  Numerologie: Cum sa faci fata provocarilor in 2015

Cifra 3

Persoanele care locuiesc in casa guvernata de cifra 3 sunt foarte energice si in continua miscare. Aici intalnim persoane cu simt dezvoltat al umorului, loiali, dar carora le place sa isi traiasca viata la maximum. Aceasta casa incurajeaza calatoriile si aventura, in mod special asumarea de riscuri. Daca esti o persoana libertina si nu-ti place sa faci lucrurile dupa cum dicteaza unii si crezi in noroc, in aceasta casa trebuie sa locuiesti cu siguranta. Vei intalni aici persoane foarte productive, familii numeroase, persoane care prefera sa munceasca de acasa si care iubesc gradinaritul si natura in general. Aceasta casa este potrivita atat pentru cei singuri, cat si pentru cupluri sau colegi care vor sa imparta casa pe parcursul facultatii.

Citeşte şi  Lucruri neştiute despre NUMEROLOGIE: Ce spune data naşterii despre tine

Cifra 4

In aceasta casa poti planta linistita semintele pentru un viitor infloritor. Casa guvernata de cifra 4 este casa stabilitatii si a atingerii telurilor propuse. Persoanele care locuiesc aici sunt adeptii ordinii si disciplinei si vesnic in cautarea actiunii. In aceasta casa nu intalnesti persoane timide, ci mai degraba persoane excentrice, puternice, pozitive si fara frustrari. Persoanele din aceasta casa traiesc in plina armonie si lupta constant pentru liniste si siguranta. S-au observat schimbari radicale in stilul de viata pe care il au oamenii care s-au mutat in case guvernate de cifra 4.

Citeste mai mult pe feminis.ro.