Numerologul Anatol Basarab, previziuni pentru 2018 în funcţie de cifra personală a fiecăruia. Tu ai calculat-o pe a ta?

Publicat: Miercuri, 03 Ianuarie 2018 10:04 // Actualizat: Miercuri, 03 Ianuarie 2018 10:04 // Sursa: romaniatv.net

Numerologul Anatol Basarab spune ce ne așteaptă din punct de vedere numerologic în noul an.

Anatol Basarab a spus pe larg previziunile pentru 2018 în cazul fiecărei cifre personale în parte. Aceasta se calculează adunând ultimele cifre din anul nașterii (pentru 1966: 6+6 = 12; 1+2 = 3. Cifra 3 este cifra personală pentru anul de naștere 1966. 

Cifra personală 1: Puterea cea mai mare în cazul acestora se află în cifra 8. Ei trebuie să se teamă să intre în conflict cu legile statului sau cu alți oameni care dețin o forță sau o putere pe care ei nu o dețin.

Cifra personală 2: Cei cu cifra personală 2 vor trebui să învețe ceva nou din punct de vedere spiritual, cum ar fi autocontrolul, autodisciplina, liniștea interioară.

Cifra personală 3: Vor avea un an bun pentru relațiile de cuplu.

În acest an, România va trebui să se concentreze foarte mult pe problematica interioară, fără să uităm de cele externe. Pe lângă asta, dacă analizăm ultimele două cifre ale anului, cele care se manifestă mai vizibil, pentru că ele reprezintă variabila, adică 1 și 8, adică ele creează 9. Această cifră este foarte interesantă. Este o cifră masculină și centrifugă.

Ce înseamnă cifra 9

„Pentru cei care abia așteaptă transformarea, în sensul constructiv al lucrurilor, cifra 9 este un lucru foarte bun. Cei care se tem de transformare, asta este o teroare adevărată, pentru că ei nu vor să apară noul, ei vor să păstreze vechiul.

În 2018, fiecare stat va avea de suferit și măsura suferinței sale va arăta cât de mult el caută noul, acceptă noul sau refuză schimbarea. Cu cât mai mult refuzăm schimbarea, cu atât mai mult suferim.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
anul 2018 numerologie numerologie 2018
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6495
RON
10 Dec
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H