Numerologul Mihai Voropchievici, previziuni-şoc: Foc, inundaţii şi accidente grave VIDEO

Numerologul Mihai Voropchievici a declarat la România TV la ce să ne aşteptăm în această iarnă, dar şi cum se anunţă anul următor.

01 dec. 2017, 14:29
Numerologul Mihai Voropchievici, previziuni-şoc: Foc, inundaţii şi accidente grave VIDEO

Anul asta este al doilea an de foc si anii de foc cand sunt doi ani consecutivi intotdeauna tot ce este legat 6 terminatia cu 7 intotdeauna avem niste ani de foc si inundatii, pierderi de vieti, si accidente aviatice si terestre. Dar zapada respectiva, ne-am uitat pe pomi si sigur zicem asa, ne-am uitat pe pomi, in anumite zone nu au existat nuci, fructe au fost mult mai putine si gutui mai putine atunci iarna este mai grea, dar sunt alternante, ce e bine e ca nu vor fi perioade din alea de 7-8-10 zile cu viscole cu depuneri mari de zapada, sunt temperaturi mult mai scazute, iar alternantele au inceput ati vazut„, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Mai mult, numerologul a precizat ca: „In afara de iarna in anul urmator ies la suprafata dezgroparea unor secrete care tot au fost ascunse in anii anteriori. Se fac demascari cu surle si trambite asta e vizavi de treaba asta, dar anul doi e ciclul dualitatii umane, trebuie sa fim foarte atenti ce prognoza ii dam unuia pentru ca nu stim la ce se asteapta si cum o interpreteaza si intotdeauna va fi un luptator care sta la panda sa te atace sa te prinda exact cum e si vremea asta”

Vezi previziunile complete in video de mai jos:

Citeşte şi Horoscop decembrie Mihai Voropchievici. Zodiile care se îmbogăţesc în ultima lună a anului