Nunta anului în PNL. Mihai Voicu s-a căsătorit cu colega sa, Claudia Benchescu FOTO&VIDEO

Unul dintre cei mai importanţi lideri PNL, Mihai Voicu, s-a căsătorit sâmbătă cu Claudia Benchescu, o mai tânără colegă de partid, informează România TV. Preşedintele Klaus Iohannis nu a fost însă invitat la petrecerea care a avut loc la Palatul Mogoşoaia.

25 apr. 2015, 17:02

Mihai Voicu şi Claudia Benchescu s-au căsătorit sâmbătă, iar la ieşirea din biserică cei doi şi apropiaţii lor au fost întâmpinaţi de mai mulţi porumbei albi şi un covor roşu.

Cei doi s-au distrat alături de sutele de invitaţii la Palatul Mogoşoaia într-un cadru deosebit, acolo unde petrecerea s-a desfăşurat pe pajişte pentru că aşa au ales mirii.

Naşii de cununie ai lui Mihai Voicu şi Claudiei Benchescu sunt fostul ministru al Culturii Gigel Ştirbu şi soţia acestuia.

La nunta anului în PNL sunt şi absenţe notabile. Nu va fi prezentă la eveniment Alina Gorghiu, preşedinta vechiului Partid Naţional Liberal şi apropiată de miri pentru faptul că ea a fost într-o delegaţie în State şi nu poate participa. De asemenea, nici preşedintele României, Klaus Iohannis, nu va fi prezent la această nuntă, deoarece acesta nu a fost invitat.

Citeşte şi Cele mai noi cupluri din lumea politică. Vezi cine cu cine s-a „aliat”