NUNTA ANULUI. Olivia, fiica cea mare a miliardarului Ioan Micula, s-a măritat VIDEO

Cea mai scumpă nuntă a anului a avut loc la Oradea. Ffiica cea mare a magnatului Ioan Micula a avut parte de o petrecere exclusivistă. Meniul tradiţional a fost combinat cu cele mai rafinate produse mediteranene, iar localul a fost decorat cu, atenţie, 25 de tone de flori. Invitaţii, aleşi pe sprânceană au fost cazaţi într-un bloc cu apartamente de lux special construit pentru ei.

31 aug. 2014, 09:25

Ioan Micula şi-a măritat, sâmbătă, fiica cea mare. Olivia Micula, în vârstă de 23 de ani, şi Dorin Floruţa, fost fotbalist, au fost cununaţi în Biserica „Înălţarea Sfintei Cruci” din cartierul Oncea, de preotul paroh Miron Erdei.

Mirii au pornit spre biserică în jurul orei 17.30 de la vila lui Ioan Micula de pe strada Colinelor, îmbarcaţi în câte o maşină Skoda Superb, model 2014. Din alaiul care i-a însoţit au făcut parte părinţii miresei, unchiul acesteia, Viorel Micula, şi alţi apropiaţi, care însă au preferat maşini precum Range Rover, BMW şi Mercedes. Totuşi, în evidenţă a ieşit verişorul miresei, Victoraş Micula, care şi-a condus celebrul Ferrari de circa 200.000 euro, ambalându-l din când în când, ca să atragă atenţia, scrie ebihoreanul.ro.

Olivia a purtat o rochie semnată de celebra Vera Wang, care a creat, de-a lungul timpului, rochii de mireasă pentru celebrităţi precum Victoria Beckham, Chelsea Clinton (fiica ex-preşedintelui american, Bill Clinton) sau Mariah Carey. Ceremonia a început în stil american. Mirele a aşteptat în biserică, iar după ce toate cele şase perechi de cavaleri şi domnişoare de onoare au intrat în biserică, Olivia a fost condusă de braţ de tatăl ei spre altar.

Petrecerea a fost organizată într-o sală de nunţi luxoasă, decorată cu 25 de tone de flori (care au costat 80.000 de euro!), extinsă ilegal, fără aprobare, special pentru acest eveniment. Tot ilegal a fost ridicat şi un bloc de apartamente de lux, în care au fost cazaţi invitaţii din afara oraşului.

Potrivit apropiaţilor, mirii au două perechi de naşi, ambele din partea miresei, formate din angajaţi ai grupului de firme condus de fraţii Micula.