NUNTA ANULUI. PEPE ŞI RALUCA se CĂSĂTORESC. Cât a costat totul VIDEO

Pepe şi Raluca Pastramă se căsătoresc religios, iar naşi de cununie le sunt Andra şi Cătălin Măruţă. Petrecerea de nuntă va avea loc la un local luxos din Pipera, unde vor fi peste 300 de invitaţi.

20 iul. 2014, 13:51
NUNTA ANULUI. PEPE ŞI RALUCA se CĂSĂTORESC. Cât a costat totul VIDEO

Pepe, ajutat de prieteni să se pregătească pentru cel mai important eveniment din viaţa lui. Liviu Vârciu şi alţi 20 de prieteni apropiaţi îi dau ultimele sfaturi lui Pepe, înainte de nuntă. Băieţii respectă datina, îl ajută pe cântăreţ să se bărbierească şi să se îmbrace. Iar atmosfera este întreţinută de Adi Minune şi Gipsy Casual. Cel mai bun prieten al lui Pepe, Connect-R, va fi primit şi el pe o melodie de-a sa, potrivit România TV.

Citeşte şi Pepe îşi face fotografii în chiloţi înainte de nuntă. Poză ca asta vezi mai rar

Printre primii sosiţi, şi Adi Minune, cu băiatul. Pregătirile pentru nuntă au început acum câteva luni. Potrivit presei mondene, nunta celor doi costă peste 100 de mii de euro. Rochia de mireasă a Ralucăi este creată de Cătălin Botezatu, iar designerul se va ocupa şi de ţinuta micuţei Maria, fiica în vârstă de doi ani a celor doi miri. Pepe va îmbrăca un costum bleumarin, din catifea, cu o cusătură fină din fir de aur.

Pepe s-a gândit la toate, și, ca să evite incidentele, le-a dat bodyguarzilor o listă cu nume şi cu fotografii ale persoanelor care au interzis la petrecere. Oana Zăvoranu fosta soţie a mirelui şi Loredana Pastramă, sora miresei sunt pe lista neagră.

Citeşte şi Mesajul EMOŢIONANT postat de Raluca Pastramă pe Facebook, cu doar câteva ore înaintea nunţii

Nunta nu a fost una ieftină şi zecile de mii de euro au curs pentru a oferi mirilor şi invitaţilor o experienţă unică şi inegalabilă.

CHELTUIELI DE NUNTĂ

-costumul de ginere, pantofii şi accesoriile ginerelui: 8.000 euro
-rochia de mireasă, pantofii şi accesoriile: 17.000 euro
-amenajarea sălii, aranjamentele florale şi mărturiile: 25.000 euro
-meniuri 350 de invitaţi: 35.000 euro
-limuzina, gărzile de corp: 13.000 euro
-joc de lumini, foc de artificii: 15.000 euro
-verighete: 2000 euro

Citeşte şi Nu-ţi imaginezi ce au făcut Pepe şi Raluca cu o seară înainte de ZIUA NUNŢII