Nuntă ca-n filme pentru un român din SUA: Cum şi-a făcut intrarea la ceremonie VIDEO

Marius Ivaşcu, român stabilit în SUA, şi logodnica sa, Heather Howley, şi-au făcut o intrare spectaculoasă la propria petrecere. Mai exact, mireasa a pilotat un elicopter, din care mirele a sărit cu paraşuta, potrivit România TV.

13 mart. 2013, 15:03
Nuntă ca-n filme pentru un român din SUA: Cum şi-a făcut intrarea la ceremonie VIDEO

Românul Marius Ivaşcu este membru al echipei de paraşutism a Statelor Unite, în timp ce soţia sa deţine o companie de elicoptere. Cum amândoi iubesc salturile cu paraşuta, au vrut să facă din nunta lor un eveniment de neuitat pentru invitaţi. Mirii au fost ajutaţi de proprietarii unui aerodrom din statul american New York, pentru a-şi duce la bun sfârşit planul nebunesc.

În acest fel, mirii şi-au făcut intrarea în scenă la propria nuntă. Ei au planificat evenimentul până la ultimul detaliu şi au avut noroc şi de vreme bună.

„Este un salt obişnuit, de rutină, însă este special pentru că este nunta noastră. Suntem norocoşi că avem parte de vremea aceasta frumoasă”, a declarat Marius Ivaşcu, român stabilit în SUA.

Spectacolul oferit de cei doi miri a fost pe placul invitaţilor. Mai mult decât atât, evenimentul a fost relatat pe larg în presa din statul New York.