Nuntă Connect-R. Artistul a ajuns împreună cu naşii la mireasă. Cât de frumoasă este Misha VIDEO

Zi mare pentru Connect-R. Duminică se cunună religios cu soţia sa, Misha. Încă de dimineaţă, Connect-R şi-a pregătit costumul de ginere, s-a lăsat bărbierit, conform tradiţiei, după care a plecat acasă la naşii Pepe şi Raluca. Împreună cu naşii, Connect-R a plecat după mireasă. Artistul s-a emoţionat extrem de tare când şi-a văzut soţia îmbrăcată în rochie de mireasă.

21 sept. 2014, 13:07

Connect-R a ajuns acasă la naşii de cununie şi bunii lui prieteni Pepe şi Raluca, scrie spynews.ro. Îmbrăcat cu un costum bleumarin, cu cămaşă albă şi cravată, Connect-R  a fost primit cu lăutari şi şampanie. Artistul a stat de vorbă cu Pepe, a râs când a primit dedicaţii pentru „ginerică, naş şi naşă” şi a gustat din băutură, însă foarte puţin.

 

Citeşte şi Connect-R, petrecere a burlacilor ieşită din comun. Artisul s-a faultat rău înainte de nuntă FOTO

Connect-R a fost vizibil emoţionat pe tot parcursul întâlnirii şi nerăbdător să ajungă la soţia lui acasă. Cu toate că în curte se afla o masă plină cu bunătăţi, Connect-R nici măcar nu a privit spre ea.

Citeşte şi Connect-R şi Misha se căsătoresc religios. Ce surprize au pregătit pentru nuntaşi VIDEO

Tatăl lui Connect-R l-a dat de gol pe artist. A spus că fiul său s-a emoţionat când a văzut-o pe Misha pentru prima dată îmbrăcată cu rochia de mireasă tip sirenă, dar s-a liniştit şi cei doi miri au plecat repede spre biserică, unde, spun ei, va avea loc cel mai important moment al acestei zile.

Connect-R n-a zăbovit prea mult în camera de hotel unde se aflau Misha şi câţiva apropiaţi, aşa că, la câteva minute după ce mirii s-au întâlnit, frumoasa cântăreaţă a ieşit din clădire, la braţul naşului Pepe. Acolo, Connect-R şi Misha au încins o horă alături de naşi, de socri şi de prietenii care-i însoţeau.