NUNTĂ DE COŞMAR. Mirele a murit în noaptea nunţii. Tânăra văduvă, mesaj cutremurător FOTO

Un bărbat din Anglia, Danny Emsley, 37 de ani, s-a însurat, pe 17 august, cu Clare, 35 de ani. Nunta a avut loc la o locație din Londra, iar fericitul cuplu a avut circa 80 de invitați la nuntă.

RomaniaTV.net
06 sept. 2018, 11:00
NUNTĂ DE COŞMAR. Mirele a murit în noaptea nunţii. Tânăra văduvă, mesaj cutremurător FOTO

Bărbatul, originar din Leeds, a mers să se culce, în jurul orei 23.30, scrie libertatea.ro. Soția lui s-a dus să-l verifice după circa o oră, dar nimic nu era nelalocul lui. În jurul orei 1.30, când a vrut să meargă la culcare, Clare a avut un șoc. Și-a găsit proaspătul soț mort în pat.

Citeşte şi Şi-a prins iubitul în pat cu domnişoara de onoare, cu doar o zi înainte de nuntă. Incredibil ce a urmat

Femeia a ieșit țipând din cameră, trezindu-i pe prietenii care au fost alături de ei la fericitul eveniment. Îngrozită de descoperire, Clare n-a mai luat și cheia de la cameră, astfel că ușa s-a blocat. Prietenii au spart ușa, dar nu s-a mai putut face nimic pentru Danny Emsley.

„Vineri a fost cea mai fericită zi din viața mea. M-am căsătorit cu cel mai bun, cel mai cinstit, cel mai amuzant și cel mai iubitor om pe care l-am întâlnit vreodată. Am avut o zi perfectă, alături de familie, de prieteni, am râs mult. Nu ne-am fi dorit nimic mai mult, n-ar fi putut exista o zi mai bună. Magia a dispărut în noapte și frumosul meu Danny a fost răpit cu cruzime din viața mea. Există o gaură în inima mea care nu poate fi umplută niciodată. Nu știu cum o să fac față fără soțul meu’, a scris Clare.

Danny Emsley nu suferea de nicio boală, tocmai de aceea moartea lui subită a surprins pe toată lumea.