NUNTĂ mare la Palatul Snagov. Valeriu Zgonea, şeful Camerei Deputaţilor, se însoară

Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor şi vicepreședinte al PSD, se însoară pentru a doua oară. Nunta are loc, sâmbătă, la Palatul Snagov. Şeful deputaţilor şi viitoarea sa soţie, Laura Bumbu, au peste 300 de invitaţi.

RomaniaTV.net
04 iul. 2015, 10:41
NUNTĂ mare la Palatul Snagov. Valeriu Zgonea, şeful Camerei Deputaţilor, se însoară

Valeriu Zgonea, al treilea om în stat, are astăzi emoţii ca la douăzeci de ani. Valeriu Zgonea a decis să spună „da” pentru a doua oară, iar aleasa este nimeni alta decât o fostă angajată de la cabinetul său, Laura Bumbu.

Invitaţii la nunta lui Valeriu Zgonea sunt unul şi unul din lumea politică, a sportului şi din lumea mondenă. De la nuntă va lipsi însă premierul Victor Ponta, aflat la recuperare în Turcia după o operaţie la genunchi. În schimb, printre invitaţi se află Ilie Sârbu, socrul premierului. 

Petrecerea va începe la ora 20.00 la Palatul Snagov, iar naşii de cununie ai lui Valeriu Zgonea vor fi suceveanul Stelian Nistor, fost proprietar al Iulius Mall Suceava, şi soţia acestuia, Didona. 

Iar meniul va fi pe măsură: mâncare şi băutură de toate felurile şi pentru toate gusturile, din belşug. Şi cum meniul cel mai soft la Palatul Snagov costă peste 200 de euro de familie, invitaţii vor trebui cu siguranţă să bage mâna adânc în buzunare pentru darul de nuntă.

Marele absent al evenimentului este nimeni altul decât premierul Victor Ponta, aflat încă în Turcia la recuperare. La petrecere va veni însă socrul său, senatorul PSD Ilie Sârbu. La eveniment vor participa şi alţi lideri ai PSD, dar şi oameni de la Ăalatul Cotroceni. Unul dintre invitaţii de marcă este chiar şeful cancelariei prezidenţiale, Dan Mihalache.

Evenimentul are loc într-un context politic tensionat pentru Valeriu Zgonea: felul în care s-a poziţionat la votul pentru şeful SIE i-a creat probleme în partid, iar unii dintre colegi chiar i-au cerut demisia celui ironizat ca fiind „colegul lui Mihai Viteazul”.

De la nunta lui Valeriu Zgonea, pesediştii vor continua duminică petrecerea. Rovana Plumb va lăsa politica pentru o zi şi îşi va boteza nepoţica. Micuţa va purta chiar numele bunicii, Rovana, dar va primi şi un nume de sfânt, Maria. Petrecerea pesedistă va avea loc tot la Palatul Snagov.

Şi tot duminică, Bogdan Diaconu, fost deputat PSD, acum președinte al Partidului România Unită, se căsătoreşte religios cu Maria Olaru, una dintre cele mai titrate gimnaste din România. Bogdan Diaconu.

Valeriu Zgonea a mai fost căsătorit cu Cristina Zgonea, angajată la ASF, acolo unde este colegă cu o altă fostă iubită a pesedistului, Carmen Gheorghe. Cu Cristina, seful deputaţilor are şi o fată. 

Viitoarea doamnă Zgonea, Laura Bumbu, a lucrat chiar la cabinetul politicianului, la Camera Deputaţilor, după care a fost consilieră a secretarului de stat de la Transporturi, Dragoş Titea.