NUNTA PRINCIPELUI NICOLAE. Cele mai frumoase imagini de la marele eveniment FOTO ŞI VIDEO

NUNTA PRINCIPELUI NICOLAE. Cununia religioasă a fostului principe Nicolae cu Alina Binder a avut loc, duminică, în Biserica "Sfântul Ilie" din Sinaia şi a fost oficiată de Înaltpreasfinţitul Calinic, Arhiepiscop al Argeşului şi Muscelului şi un sobor de preoţi. Nicolae şi aleasa lui, Alina, au fost întâmpinaţi la biserică de sute de oameni care i-au aplaudat. 

RomaniaTV.net
30 sept. 2018, 17:51

Naşii cuplului sunt Liviu şi Simona Popescu, Constantin Filitti şi Alexandra Butculescu-Filitti. Cavaleri au fost Mihai Binder, fratele Alinei, Andrew Griffiths din Marea Britanie, Charles-Antoine Uyttenhove din Belgia, Bejan Alizaddeh şi James Dalzell din Marea Britanie, Bogdan Macarie. Domnişoarele de onoare au fost Elizabeta-Karina de Roumanie, Mihaela Şerban, Raluca Tilea, Yvonne Persic, Denisa Fătuşan şi Ana Burcea.

Tort de poveste la nunta Principelui Nicolae. Cu ce se vor îndulci invitaţii

După cununia religioasă, nepotul Regelui Mihai şi soţia sa au plecat într-o caleaşcă, pe Bulevardul Republicii şi pe Bulevardul Carol I, spre Cazinoul din Sinaia, acolo unde a avut loc recepţia şi din al cărui balcon au salutat publicul. Pe traseu, mirii au fost însoţiţi de Junii Braşovului, de grupuri folclorice din Bucovina şi din alte ţinuturi străvechi româneşti.

 

Nunta regală de la Sinaia. Cum arată a doua rochie a miresei Principelui Nicolae. O va îmbrăca la recepţia de la Cazinoul din Sinaia

Recepţia propriu-zisă a început la ora 18, fiind găzduită în Sala Oglinzilor. Ţinuta obligatorie este specificată pe invitaţia de nuntă. Doamnele poartă rochie de de zi şi obligatoriu pălărie, iar domnii poartă uniformă sau costum de zi.

DANSUL MIRILOR