Nunta regală de la Sinaia. Cum arătă rochia de mireasă a Alinei, soţia fostului Principe Nicolae

Căsătoria dintre fostul principe Nicolae şi Alina Binder este considerată evenimentul monden al anului. Cei doi îşi unesc destinele duminică, la Sinaia. Alina Binder străluceşte în cea mai importată zi din viaţa ei într-o rochie superbă, creată de un designer român.

29 sept. 2018, 14:27

Rochia de mireasă purtată de Alina Binder, mireasa Principelui Nicolae, a fost creată de Parlor. Vezi aici întreaga poveste a rochiei, spusă chiar de creatoare.

 

 

 

Copleșită de emoție și bucurie, viitoarea soție a Prințului Nicolae a explicat care sunt elementele care se regăsesc în rochia ei de mireasă.

„Nu aș vrea să dezvălui prea multe detalii”, spune Alina Binder. „Aș vrea să fie o surpriză pentru toată lumea, mai ales pentru Nicolae. Aș dori să se regăsească anumite elemente, detalii tradiționale subtile. Mi-ar plăcea să aibă o linie clasică și să mă simt foarte bine în ea, să mă simt relaxată și să mă reprezinte. Și, nu în ultimul rând, aș vrea să fie creată de un designer român”, a spus Alina Binder, potrivit viva.ro.

În august 2017, Nicolae își anunța, printr-un comunicat, logodna cu Alina Maria Binder, iar mai apoi s-au căsătorit civil, în secret. Nicolae şi Alina s-au cunoscut în urmă cu trei ani, pe 29 iulie. Principele i-a dăruit logodnicei sale inelul cu diamante şi safir la doi ani de relaţie.

Nepotul regelui Mihai şi partenera sa, Alina Maria Binder, vor avea alături 200 de apropiaţi, mai puţin pe cei din familia Regală, care au declinat invitaţia. Nici măcar mama principelul nu va participa la fericitul eveniment.

Citeşte şi Nunta regală de la Sinaia: Principele Nicolae şi Alina-Maria Binder fac ultimele aranjamente pentru cununia religioasă de duminică