Nunta regală de la Sinaia: Principele Nicolae şi Alina-Maria Binder fac ultimele aranjamente pentru cununia religioasă de duminică

Principele Nicolae şi Alina-Maria Binder se află deja la Sinaia și fac ultimele aranjamente pentru cununia religioasă care va avea loc duminică. Între timp, oficialii Casei regale au decis că nu onoreze invitaţia. Mama principelui, Principesa Elena, şi mătuşa sa Margareta, moştenitoarea Coroanei regale, au returnat invitaţiile primite. Nu va participa nici mama mirelui, Principesa Elena. Deşi sunt plecaţi din ţară şi nu au fost invitaţi la nunta Principelui Nicolae, Prinţul Paul şi Prinţesa Lia au trimis un cadou şi o scrisoare de felicitare către cei doi miri.

RomaniaTV.net
28 sept. 2018, 07:24
Nunta regală de la Sinaia: Principele Nicolae şi Alina-Maria Binder fac ultimele aranjamente pentru cununia religioasă de duminică

Prinţul Paul şi Prinţesa Lia le-au trimis mirilor o sticlă de vin nemţesc, înfăşurată într-o eşarfă vintage marca Hermes. Cadou a fost însoţit şi de un mesaj de felicitare.

„Vă dorim să fiți la fel de fericiți pe parcusrul căsătoriei voastre, precum suntem eu și Prințul Paul după 22 de ani.(…) Acum suntem în Londra, iar duminică vom avea o întâlnire specială cu comunitatea românilor de aici. Ne vom gândi la voi”, le-a scris Prinţesa Lia mirilor.

Nunta lui Nicolae, nepotul Regelui Mihai, cu Alina Binder se va ţine duminică la Sinaia. Cununia religioasă va avea loc la Biserica Sfântul Ilie, urmată de o recepţie la Cazinoul din Sinaia.

Principesa Margareta şi Principele Radu au returnat mirilor invitaţiile la nuntă fără să le deschidă, dar Nicolae încă speră că îi va avea alături pe membrii Familiei Regale.