Nunta regala, momente inedite. Prinţul către către Meghan, în faţa altarului "Fac pe mine!" VIDEO

Publicat: Duminică, 20 Mai 2018 20:04 // Actualizat: Duminică, 20 Mai 2018 20:04 // Sursa: romaniatv.net

Emoţiile şi-au spus cuvântul la nunta regală, iar prinţul Harry nu s-a mai putut abţine când şi-a văzut viitoarea soţie în faţa altarului şi a scăpat un limbaj "colorat".

Respectându-se protocolul, Meghan Markle s-a lăsat aşteptată la altar, timp în care Prinţul Harry părea foarte încordat din cauza emoţiilor. Experţi care ştiu să citească pe buze au desluşit de la distanţă câteva dintre discuţiile cu fratele său, dar şi cu Meghan.

Astfel, dacă fratelui său mai mare i-a mărturisit că-l strâng foarte rău pantalonii, în momentul în care a văzut-o pe Meghan că se îndreaptă spre altar, Prinţul Harry s-a făcut numai un zâmbet şi si-a spus "Arăţi minunat". Imediat după aceea, însă, Harry a scăpat "porumbelul" şi i-a spus, râzând: „I'm sh*tting it (n.r. Fac pe mine)". Meghan a început să râdă pe sub voal şi l-a strâns puternic de mână, iar în momentul în care video-ul a apărut pe internet lumea s-a împărţit în două.

Nu puţini sunt cei care îl înţeleg pe prinţ şi spun că din cauza emoţiilor să fi spus acest lucru, dar cei care ţin foarte mult la "etichetă" sunt de părere că un prinţ ar trebui să fie capabil să se controleze şi să fie atent ce spune.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
inedit nunta regala Meghan Markle nuntă regală Prinţul Harry
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6975
RON
20 Jan
noapte 0 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H