Nunta unor ROMI stabiliţi la Paris face ÎNCONJURUL lumii VIDEO

Cei mai bogaţi romi din Franţa au participat recent la o nuntă care a uimit întreaga lume. Părinţii şi apropiaţii protagoniştilor Eremia şi Tabiţă le-au organizat o nuntă spectaculoasă celor doi miri.

RomaniaTV.net
23 feb. 2015, 13:35

Nunta Eremiei şi a lui Tabiţă a fost una cu adevărat specială pentru proaspeţii însurăţei. Desfăşurată în Franţa, cei aproape 200 de invitaţi au avut parte de numeroase surprinze. Prima dintre ele a fost că toţi nuntaşii au fost plimbaţi pe Sena cu un vas de agrement, închiriat special pentru această ocazie. Mai mult decât atât, vasul a fost decorat şi cu steagul Franţei şi cu cel al României, scriu cei de la WoWBiz.

După o plimbare de mai bine de o oră, în care toţi nuntaşii au chefuit pe cinste alături de o formaţie de lăutari, aceştia s-au îndreptat apoi spre heliport, unde mirii au fost conduşi la elicopterul închiriat special pentru ei, pentru a-i plimba deasupra Parisului. Finalizată şi această supriză, mirii au fost aduşi cu o limuzină în faţa restaurantului, unde îi aştepta tot alaiul de nuntă.

Din primele calcule efectuate la o primă vedere, se pare, că nunta a costat aproape o sută de mii de euro.

Citeşte şi  Nuntă ţigănească în centrul Lugojului. Bolizii de lux au blocat traficul VIDEO