Nunţile anului 2012. Vezi cele mai sexy mirese şi cele mai grandioase petreceri VIDEO&FOTO

Anul 2012 a fost un an plin de nunţi în rândurile vedetelor de la noi. După Nicoleta Luciu, care a dat tonul pe 21 aprilie, vedetele din România s-au înghesuit să-şi pună pirostriile. Printre mirese le amintim pe Teo, Eba, Delia Matache şi Anca Neacşu, fosta cântăreaţă din trupa ASIA.

31 dec. 2012, 07:30

Nicoleta Luciu s-a măritat anul acesta. După o relaţie de şapte ani, vedeta TV a deveni, în sfârşit, mireasa omului de afaceri Zsolt Csergo. Cununia civilă a avut loc la Primăria din Miercurea Ciuc, sâmbătă, 21 aprilie, în aceeaşi zi în care a fost programat şi botezul tripleţilor cuplului. După ceremonii a avut loc o petrecere grandioasă, cu sute de invitaţi.

Cei doi si-au petrecut luna de miere într-un castel vechi din Franţa, săpat într-o stâncă deasupra Mediteranei şi transformat în hotel de lux. Apropiaţii cuplului spun că excursia în aceste locuri de vis a costat peste 20.000 de euro. Locaţia este una exclusivistă unde rezervările pentru cele doar 36 de camere se fac şi cu ani înainte. 

Sarmale şi purceluşi la proţap pe muzica lui Mărgineanu şi a formaţiei Holograf. Aşa a fost nunta lui Teo Trandafir cu Iosef Constantin pe 2 iunie. Vedeta de televiziune s-a căsătorit pe malul lacului de la Buftea, în incinta studiourilor Media Pro având tematica anilor 20, cu decorul în nuanţe de alb şi roz.

Anca Neacşu, fosta componentă a trupei ASIA s-a măritat vara aceasta cu iubitul ei de origine turcă, Serkan Yaman, în luna iunie.

O altă colegă de trupă, Sorana Mohamad, s-a măritat şi ea pe 23 iunie cu Paul Moga, prietenul ei din copilărie.

Abramburica a crescut mare. Actriţa Dana Rogoz a devenit în această vară doamna Dragomir. Ea s-a căsătorit la jumătatea lunii iulie cu regizorul Radu Dragomir.

O altă artistă, Elena Gheorghe, s-a măritat la începutul lunii iulie, cu alesul inimii sale, Cornel Ene. Cei doi au făcut cununia la o zi după botezul fiului lor, iar la petrecerea ce a urmat au fost invitate 500 de persoane.

Fără îndoială, cea mai mediatizată nuntă a anului 2012 a fost cea a mezinei preşedintelui Traian Băsescu. Fiica cea mică a şefului statului, Elena Băsescu, s-a căsătorit pe 1 septembrie cu Bogdan Ionescu. Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov. EBA a purtat o rochie de mireasă creată de designerul Anca Maxim şi care a costat aproape 4.500 de euro. Darul de nuntă a fost între 1.000 şi 2.000 de euro, iar la eveniment au participat peste 800 de invitaţi, astfel că mirii s-au ales cu aproape un milion de euro. 

Şi Delia Matache a îmbrăcat rochia de mireasă, două săptămâni mai târziu, pe 16 septembrie. După doi ani de relaţie, cântăreaţa s-a căsătorit cu afaceristul Răzvan Munteanu. 

Petrecerea de la Buftea a fost una de pomină, cei aproximativ 500 de invitaţi simţindu-se excelent într-o atmosferă asigurată de Horia Brenciu, Damian&Brothers şi Ansamblul „Doina Gorjului”. Delia nu s-a putut abţine şi a cântat şi ea câteva melodii, chiar dacă în mod normal nu ar fi trebuit să muncească în cea mai specială noapte din viaţa ei. În locul focului de artificii, mirii au preferat un spectacol incendiar, cu o trupă de fachiri.

Cristina Şucu şi Vlad Alexandru Ciocârlan au avut parte de o nuntă ca-n poveşti, pe malul lacului Snagov. Fiica „reginei mobilei”, Cristina Şucu, a purtat o rochie ca de prinţesă şi a venit tocmai din America, fiind o creaţie Vera Wang.