Prinţesa Leia din Războiul Stelelor şi-a prezis cu exactitate moartea. Care a fost cauza decesului actriţei Carrie Fisher

Moartea actriței Carrie Fisher, care a decedat anul trecut, a avut mai multe cauze, potrivit medicilor legiști din Los Angeles. Una dintre aceste cauze a fost apneea în somn, relatează Reuters.

17 iun. 2017, 13:08

Moartea actriței Carrie Fisher survenită la sfârşitul anului trecut, a avut mai multe cauze, potrivit medicilor legiști din Los Angeles. Una dintre aceste cauze a fost apneea în somn, relatează Reuters.

Carrie Fisher a murit la vârsta de 60 de ani, pe 27 decembrie, la patru zile după ce a intrat în stop cardiorespirator în timpul unui zbor de la Londra la Los Angeles, fiind spitalizată de urgenţă.

Legiştii din Los Angeles, care au examinat corpul actriţei pe 30 decembrie, au constatat că a murit din cauza apneei în somn şi a „altor factori nedeterminaţi”, se arată în comunicatul medicilor. Actriţa a suferit şi de arteroscleroză şi a consumat droguri, potrivit comunicatului.

Citeşte şi Ce se întâmplă în creier în momentele de dinaintea morţii VIDEO

Legiştii din Los Angeles, care au examinat corpul actriţei pe 30 decembrie, au constatat că a murit din cauza apneei în somn şi a „altor factori nedeterminaţi”, se arată în comunicatul medicilor. Actriţa a suferit şi de arteroscleroză şi a consumat droguri, potrivit comunicatului, scrie mirror.co.uk.

Cu toate acestea, Carrie a avut o premoniţie. Ea şi-a anticipat cu exactitate data morţii. Vedeta din Războiul Stelelor a scris data morţii pe o fotografie pe care a decupat-o din fotografiile din film. Carrie Fisher a murit în 27 decembrie.

Prietenul ei cel mai bun, James Blunt, a locuit în casa ei o vreme, când a a scris albumul său de debut Back to Bedlam. James şi Carrie erau atât de buni prieteni, încât James a rugat-o să îi fie naşă de Botez pentru copilul său.