Carrie Fisher, actriţa care a jucat-o pe prinţesa Leia în STAR WARS, a făcut stop cardiac în avion

Actrița Carrie Fisher, cunocută pentru rolul Prințesei Leia din seria „Star Wars/ Războiul Stelelor", a suferit un atac de cord, în timp ce se afla la bordul unui avion care zbura pe ruta Londra-Los Angeles, relatează The Guardian. Vedeta americană, în vârstă de 60 de ani, se află acum în stare critică.

RomaniaTV.net
24 dec. 2016, 08:56

Carrie Fisher a primit primul ajutor chiar în avion, pentru că intrase în stop cardio-respirator, şi au reuşit să o resusciteze. Un echipaj de intervenţie  preluat-o imediat după ce avionul a aterizat la Los Angeles și a fost transportată la spital.

Ulterior fratele actriței, Todd Fisher, a declarat că medicii au reușit să o stabilizeze, dar a precizat că nu poate da alte detalii despre starea ei. Ea a fost mutată din secția rezervată urgențelor medicale a spitalului din Los Angeles în care a fost internată și se află acum la terapie intensive.

Unii dintre pasagerii aflaţi la bordul acelei aeronave au publicat pe Twitter câteva mesaje în care au descris incidentul.
„Nu ştiu cum să procedez în acest caz, dar Carrie Fisher a încetat să mai respire în timp ce se afla la bordul avionului care o aducea acasă. Sper că va fi OK”, a scris Anna Akana.

„Mulţumesc echipajului companiei United, care a intrat imediat în acţiune, dar şi acelui medic minunat şi acelor infirmiere aflate la bord şi care au dat o mână de ajutor”, a scris altă persoană pe Twitter.