O adolescentă de 15 ani şi-a înregistrat tatăl în timp ce o viola. Bărbatul este angajat al Primăriei

Un bărbat de 41 de ani din comuna gorjeană Stăneşti a fost reţinut de poliţişti pentru că şi-ar fi violat fiica, în vârstă de 15 ani.

RomaniaTV.net
25 iun. 2015, 08:27
O adolescentă de 15 ani şi-a înregistrat tatăl în timp ce o viola. Bărbatul este angajat al Primăriei

Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora în perioada octombrie 2013 – mai 2015. Constantin Aveloiu, în vârstă de 41 de ani, din comuna Stănești, a fost arestat, fiind acuzat de incest și viol. Timp de doi ani, bărbatul și-a violat propria fiică, scrie gorj-domino.ro.

„În fapt, s-a reținut că, începând cu luna 2013 și până în luna mai 2015, inculpatul, Constantin Aveloiu, prin constrângere, atât fizică, precum și psihică, a întreținut raporturi sexuale în mod repetat cu fiica sa minoră, în vârstă de 15 ani, pe care o avea încredințată spre creștere și educare. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale”, a spus Laurențiu Grecu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

În fața anchetatorilor, bărbatul din Stănești a negat toate acuzațiile, dar procurorii au găsit destule dovezi ca să-l aresteze preventiv. Printre probe, au fost în luate în considerare și înregistrările făcute de adolescentă cu telefonul mobil. Din acestea reiese clar că bărbatul o obliga pe fată să întrețină relații sexuale cu el împotriva voinței ei.

Constantin Aveloiu este divorțat, fiica cea mare fiindu-i încredințată pentru îngrijire. Fosta soție a tatălui incestuos locuiește cu cealaltă fiică la Preajba și habar nu avea ce nenorocire i se întâmplă fiicei cele mari. 

Fata de 15 ani a ajuns sub supravegherea celor de la Direcția de Protecție a Copilului și va fi ajutată de psihologi să depășească trauma suferită. Tatăl agresor își va pierde locul de muncă-de la Primăria Stănești, unde lucra ca muncitor și își va petrece ani buni din viață după gratii.