O adolescentă româncă, dispărută în Marea Britanie, împreună cu copilul său

Poliţia din Marea Britanie caută o mamă adolescentă româncă, Cătălina Covaci, după ce aceasta a dispărut împreună cu copilul său.

22 ian. 2013, 10:03
O adolescentă româncă, dispărută în Marea Britanie, împreună cu copilul său

Cătălina, în vârstă de 15 ani, şi băiatul său de şase luni, Ricardo, au dispărut pe 19 decembrie după ce au spus că se duc la plimbare în centrul oraşului Penrith. Ei au fost filmaţi de camerele de supraveghere CCTV în gara oraşului şi apoi în oraşul Manchester, în aceeaşi zi.

Adolescenta este din România, însă trăieşte în Cumbria, Marea Britanie, de 18 luni.

Ofiţerii au făcut publică săptămâna trecută o fotografie a Cătălinei Covaci vorbind cu o femeie în staţia de tren Piccadilly din Manchester. În urma ei au primit patru telefoane, inclusiv de la femeia din staţie.

Poliţia spune că aceasta a oferit informaţii folositoare despre intenţiile de călătorie ale Cătălinei, deşi mişcările tinerei de 15 ani în Manchester nu sunt încă confirmate.

Continuăm să investigăm cazul şi credem că sunt oameni care o cunosc şi o ajută. Dacă este aşa, ei comit o infracţiune. Aceşti doi copii sunt vulnerabili şi trebuie să fie localizaţi rapid„, a declarat detectivul Furzana Nazir.