O alee de acces către un dispensar din Câmpina, pericol pentru pacienţi VIDEO

O alee de acces către un dispensar din Câmpina s-a transformat într-un loc de tortură pentru pacienţi. O femeie care a mers cu fetiţa la vaccinat a căzut şi s-a rănit, în timp ce încerca să coboare pe alee. Reprezentanţii Primăriei Câmpina susţin că drumul respectă toate regulile.

09 mai 2017, 12:09
O alee de acces către un dispensar din Câmpina, pericol pentru pacienţi VIDEO

Aleea, cu o înclinaţie de peste 40 de grade, a făcut deja primele victime. O mamă care a venit la vaccinat cu fetiţa a căzut şi s-a rănit. Mama femeii a postat pe Facebook un mesaj prin care atrage atenţia autorităţilor în legătură cu pericolul la care se supun mii de oameni, pacienţi ai celor trei cabinete medicale, scrie adevarul.ro.

Venim să ne vaccinăm copiii, dar plecăm cu picioarele rupte„, a scris femeia pe Facebook.

Au alunecat şi au căzut amândouă. Nu aveau cum să-şi ţină echilibrul, să se ţină de balustradă. Acesta este primul incident înregistrat. Aşteptăm frunzele şi zăpada ca să le avem şi pe celelalte„, a spus un medic.

Reprezentanţii Primăriei Câmpina susţin că aleea respectă toate regulile.

Mai mult, reprezentanţii primăriei spun că drumul nu este destinat persoanelor cu dizabilităţi sau mămicilor cu cărucioare. Pentru aceştia există o rampă, care însă începe cu o bordură. Lucrarea a costat în jur de 70.000 de lei.

Citeşte şi ALEE SENZORIALĂ în PRAHOVA. Cei care păşesc pe ea se încarcă cu energie GALERIE FOTO