O altă româncă şi-a scos virginitatea la licitaţie

O tânără în vârstă de 25 de ani a luat o decizie drastică și și-a scos virginitatea la vânzare, prin intermediul unui site de escorte. 

30 sept. 2018, 09:27

Raisa, căci acesta este numele ei, este hotărâtă să-și vândă virginitatea, totul pentru a-și îndeplini cel mai mare vis, acela de a se muta în Coreea de Sud, pentru a-și continua studiile la Seul. Suma pe care o cere este de 1,1 milioane de euro. 

“Vreau să îmi vând virginitatea deoarece vreau să îmi îndeplinesc visul de a trăi în Coreea de Sud și de a-mi continua studiile în Seul.  De asemenea sunt foarte atrasă de antropologie și culturile vechi, astfel încât să călătoresc prin lume va fi una din cele mai frumoase și aventuroase experiențe din viață mea. Iubesc moda și vreau să fac haine. De altfel, îmi doresc să pornesc o afacere cu haine și să am propria mea linie de îmbrăcăminte. De asemenea, un alt motiv este să îmi ajut părinții, deoarece ei întotdeauna m-au iubit și m-au sprijinit. Visez ca, într-o zi, să am o echipă care să sprijine oamenii săraci, pe cei dependenți sau cei depresivi”, a mărturisit românca, pe portalul respectiv, conform Cancan. 

Nu este singura româncă care apelează la acest serviciu. Alexandra Khefren a câștigat, în urmă cu mai bine de un an de zile, atenția presei după ce și-a scos virginitatea la vânzare pentru 2,3 milioane de euro.