O armă de vânătoare, introdusă ilegal în ţară, a fost găsită într-un sicriu VIDEO

O armă de vânătoare introdusă ilegal în ţară a fost descoperită de poliţişti într-un sicriu, după efectuarea unei proceduri de deshumare.

28 mai 2013, 12:21
O armă de vânătoare, introdusă ilegal în ţară, a fost găsită într-un sicriu VIDEO

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase împreună cu criminalişti, procurori şi medici legişti, au deshumat cadavrul unui bărbat decedat la începutul lunii noiembrie a anului trecut, în urma realizării unor combinaţii informative-operative şi de cercetare penală şi în baza unei autorizaţii, potrivit purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, comisar Cristina Tatulici.

Cu această ocazie, poliţiştii au găsit o armă letală de vânătoare şi trei cartuşe de vânătoare. Din cercetări a rezultat faptul că arma şi muniţia au fost introduse ilegal în România în urmă cu trei-patru ani de către persoana decedată, în perioada când aceasta a fost plecată în Italia, iar cu ocazia înhumării au introdus în sicriu arma şi muniţia, scrie Agerpres.

Arma a fost verificată, poliţiştii stabilind că nu figurează ca înregistrată pe teritoriul României. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.

Citeşte şi Italian din Suceava, cercetat pentru contrabandă cu arme de vânătoare originale