O aştepta o MOARTE CUMPLITĂ. Zeci de oameni au făcut GESTUL care i-a SALVAT VIAŢA GALERIE FOTO VIDEO

Zeci de oameni au împins un tren pentru a ajuta o tânără, care a căzut. Aceasta a rămas cu piciorul prins în spaţiul dintre peron şi garnitură.

27 aug. 2014, 08:11

Femeia a rămas cu piciorul prins în spaţiul dintre peron şi garnitură. Scena a fost filmată de un alt pasager, cu un telefon mobil. 

Salvarea tinerei a venit din partea călătorilor care se aflau alături de ea pe peron. Scena a fost filmată de un alt pasager, cu un telefon mobil. Salvarea TINEREI a venit din partea călătorilor care se aflau alături de ea pe peron.

Zeci de oameni au împins trenul, iar în scurt timp tânăra a fost eliberată. Ea a suferit răni minore şi a fost transportată la spital, potrivit România TV.

Citeşte şi Solidaritate umană la metrou: Zeci de călători împing un tren pentru a ajuta un bărbat căzut de pe peron VIDEO

Un incident similar a avut loc în urmă cu aproape trei săptămâni în oraşul australian Perth. Atunci, sute de oameni s-au mobilizat pentru a ajuta un bărbat care, precum tânăra din Dublin, a rămas cu piciorul prins în spaţiul dintre peron şi tren.