O banală vizită la DENTIST i-a adus MOARTEA. A pierit în CHINURI GROAZNICE

O femeie în vârstă de 64 de ani a murit la o oră după ce o banală vizită la stomatolog s-a transformat în coşmarul vieţii ei. Ultimul.

RomaniaTV.net
20 mai 2014, 12:01
O banală vizită la DENTIST i-a adus MOARTEA. A pierit în CHINURI GROAZNICE

Judy Gan, o bibliotecară pensionată, mamă a doi copii şi bunică, a murit la o oră după o vizită la dentist, unde a fost supusă unor chinuri groaznice de către un medic pentru care devotamentul cu care îşi face meseria pare vecin cu patologia psihiatrică.

Femeia a mers la stomatolog pentru a avea o dantură mai bună la vârsta ei, însă nu s-ar fi aşteptat nicio clipă ca medicul să vrea să-i extragă 20 de dinţi la aceeaşi şedinţă.

În timpul procedurii, bătrâna şi-a pierdut cunoştinţa, iar semnele ei vitale au început să scadă alarmat, moment în care asistenţii medicului din Ellington, Connecticut, i-au atras acestuia atenţia că ar trebui să renunţe şi să cheme ambulanţa, pentru ca pacienta să fie transportată la spital. Acest lucru nu s-a întâmplat însă, medicul fiind hotărât să îşi termine „opera”, încurajat şi de faptul că la un moment dat femeia şi-a revenit pentru scurt timp.

Nu a contat nici măcar faptul că Judy Gan i-a spus să oprească procedura şi a continuat extracţiile, în ciuda insistenţelor personalului auxiliar şi a faptului că avea cunoştinţă de afecţiunile de care pacienta suferea, pe care le completase în fişă atunci când venise la cabinet. Mai mult, atunci când un asistent i-a spus că vrea să sune cheme chiar el ambulanţa, medicul s-a opus vehement. Când, într-un final, a fost chemată salvarea, era deja prea târziu, iar femeia a murit la spital, o oră mai târziu.

Medicului-criminal i-a fost suspendată licenţa şi este acuzat de omor prin imprudenţă.