O bandă de infractori români intermediază căsătorii FALSE în Marea Britanie VIDEO

Infractorii români, implicaţi într-un nou scandal european: au intermediat căsătorii false între persoane de acelaşi sex, în Anglia. Totul, pentru ca imigranţii ilegali să primească cetăţenie britanică. Scandalul a fost scos la iveală de BBC.

22 sept. 2014, 11:44
O bandă de infractori români intermediază căsătorii FALSE în Marea Britanie VIDEO

O jurnalistă de la BBC s-a dat drept imigrantă ilegală din India şi a luat legătura cu cei doi capi ai reţelei, potrivit România TV. Ea le-a explicat că nu mai are dreptul să rămână în Marea Britanie şi că singura ei salvare ar fi o căsătorie. Infractorii români i-au propus să regizeze o nuntă între lesbiene. Pentru tot aranjamentul, aceştia i-au cerut 10.000 de lire sterline.

După câteva zile, reporterei i se oferă o primă mireasă falsă. La o nouă întâlnire, prima mireasă nu mai apare, pentru că are deja o altă nuntă falsă. Dar îi oferă jurnalistei o nouă tânără dispusă să o ajute. Cele două fac chiar şi o şedinţă foto împreună, pentru a le dovedi autorităţilor că se iubesc.

Reporterii BBC au anunţat că vor pune la dispoziţia autorităţilor întregul material filmat cu camera ascunsă.

Numărul căsătoriilor de formă s-a triplat în ultimii ani în Marea Britanie. Iar în statistică nu sunt incluse şi căsătoriile false între persoane de acelaşi sex. De altfel, acestea au fost legalizate abia în luna martie a acestui an.