O bătrână de 84 de ani a fost violată de propriul ginere. Cum s-a întâmplat totul

O femeie de 84 de ani din judeţul Botoşani ar fi fost violată, în noaptea de miercuri spre joi, chiar de către propriul ginere.

05 feb. 2016, 12:53
O bătrână de 84 de ani a fost violată de propriul ginere. Cum s-a întâmplat totul

Agresiunea ar fi avut loc după ce bărbatul s-a îmbătat şi nu a mai realizat ce face, scrie monitorulbt.ro. Fără să-i pese că este vorba de soacra sa, bărbatul şi-a dat frâu liber instinctelor primare şi a tăbărât asupra bătrânei, pe care a lovit-o, după care a violat-o. Singură şi fără apărare, Elena G. nu a mai avut cum să fugă şi să se salveze.

Citeşte şi GROZĂVIE în Penitenciarul Iaşi. VIOL cu coada de la mătură şi cu un bidon de 2 litri

Grozăvia a ieşit la iveală ieri dimineaţă, când apropiaţii au văzut-o pe femeie desfigurată şi plină de vânătăi şi au sunat la 112. Preluată de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, bătrâna a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, unde urma să fie examinată şi să primească îngrijiri de specialitate.

Totodată, cazul a ajuns în atenţia Inspectoratului Judeţean de Poliţie, la locul grozăviei deplasându-se o echipă operativă.

„Cercetările sunt efectuate sub aspectul comiterii infracţiunii de viol, însă este prematur să oferim informaţii întrucât ancheta este în plină desfăşurare”, a spus Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

În funcţie de rezultatele investigaţiilor, poliţiştii urmau să decidă dacă bărbatul va fi reţinut.