O bătrână, păgubită de 8.000 de lei după ce a vrut să vândă ouă unor necunoscuţi

O femeie de 83 de ani, din municipiul Brad, a rămas fără 8.400 de lei după ce trei persoane necunoscute, cărora le-a vândut nişte ouă, au profitat de neatenţia ei, luându-i de pe masă o pungă în care avea strânşi mai mulţi bani.

RomaniaTV.net
28 mai 2014, 11:44
O bătrână, păgubită de 8.000 de lei după ce a vrut să vândă ouă unor necunoscuţi

Poliţiştii au început cercetările în acest caz, după ce au stabilit că suspecţii sunt doi bărbaţi şi o femeie care au intrat în casa bătrânei sub pretextul că doresc să cumpere ouă şi i-au oferit o bancnotă de 200 de lei.

„Femeia a intrat într-una din camere pentru a schimba bancnota, lăsând pe masă, la vedere, o pungă în care deţinea o sumă mare de bani. Una dintre cele trei persoane i-a cerut femeii să o conducă la grupul sanitar, timp în care celelalte două au luat din pungă 8.400 lei. După aceasta, cei trei au plecat în grabă cu un autoturism în direcţia DN 76”, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, subcomisar Bogdan Niţu, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: Bătrână de 80 de ani, agresată şi jefuită în propria casă

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt şi continuă cercetările pentru identificarea suspecţilor.