„O boală necunoscută l-a mutilat”. Explicaţia unui medic, dat în judecată de un gorjean, după ce l-a nenorocit pe viaţă

Omul susţine că doctorul i-ar fi făcut aproape 40 de intervenţii chirurgicale, fără să aibă dreptul de a face astfel de operaţii estetice. Întrebat dacă e adevărat, medicul a dat o replică te lasă fără cuvinte! 

12 oct. 2016, 07:46

Aristica Lalau a fost un om intreg pana in 1997, apoi a fost ciopartit, ani la rand, bucata cu bucata, scrie stirilekanald.ro. Barbatul, fost cantaret de muzica populara, sustine ca cel care i-a cioplit chipul de monstru este medicul chirurg Mihai Staniloiu.

Aristica Lalau – Sa il ierte dumnezeu, eu nu il iert ca mi-a distrus viata, lumea ma priveste cu dispret, dintr-un barbat normal… Am ajuns o leguma. O leguma medicala.

Citeşte şi Un tânăr din Gorj a murit în spital din cauza unei entorse

Tot necazul pacientului i s-ar trage de la o infectie la masea. Abcesul ar fi dus la operatii in sir, si asa ar fi ramas fara bolta palatina, adica, cerul gurii.

„Nu mai am din falca superioara. Si ma inec. Ma inec cu apa, ma inec cu mancare Mi-a franjurat buza superioara.”

Pe barbatul care, altadata, facea bani frumosi din vocea lui, abia il intelegi. Are gura macelarita si de ani buni refuza sa-si mai priveasca propriul chip in oglinda.

„Imi spune, uite, sunt de acord, am gresit, te repar, mi-a spus ca spera sa fie totul bine, ca el se va documenta pe chirurgie plastica si estetica pentru ca nu o stapaneste foarte bine.

MIHAI STANILOIU: Ba, fi-ti-ar tiganul al dracului sa-ti fie. Ce dracului aberezi, ma, nu stiu…Pe cuvantul meu! domnule doctor, eu va intreb. Aţi vazut tigan …, ati vazut tigan sa fie cinstit?

Noi am vazut doar un om aflat in suferinta, care, de aproape doua decenii, isi cauta dreptatea! Reactia medicului e naucitoare. Si se termina cu un spate intors reporterului venit sa ceara un punct de vedere in fata acuzatiilor.

Citeşte şi Un nou CAZ SCANDALOS în sistemul sanitar din România. A murit din cauza unei fracturi banale pentru că a ajuns la spital în weekend

Cu cateva minute inainte, medicul a avut si o explicatie pentru tot necazul omului. De vina ar fi o boala nemaintalnita pana acum in tratatele medicale.

Aristica Lalau s-a judecat cu medicul Staniloiu. Instanta a fost de partea doctorului, insa gorjeanul nu vrea sa se dea batut. Urmatorul pas, spune el, va fi sa obtina condamnarea chirurgului, prin CEDO.