O britanică islamistă vrea să OMOARE un prizonier: Am să fiu prima FEMEIE-CĂLĂU FOTO

O tânără din Marea Britanie a ales să se alieze cu militanţii Statului Islamic, ameninţând pe internet că urmează să devină prima femeie care va executa un prizonier american sau chiar britanic.

21 aug. 2014, 09:17
O britanică islamistă vrea să OMOARE un prizonier: Am să fiu prima FEMEIE-CĂLĂU FOTO

Khadijah Dare, o britanică de 22 de ani care trăia în Lewishwan, sud-estul Londrei, a făcut această promisiune şocantă la doar o zi după ce a fost publicată înregistrarea în care un militant islamist a executat un jurnalist american, potrivit Mirror.

Citeşte şi Declaraţii emoţionante ale familiei jurnalistului executat de gruparea Statul Islamic VIDEO

Un link la execuţia jurnalistului, vă rog. Allahu Akbar. Marea Britanie cred că tremură. Ha. Vreau să fiu prima britanică ce execută un terorist american sau britanic„, a scris ea pe reţeaua de socializare Twitter, sub pseudonimul de Muhajirah fi Sham, care s-ar traduce prin „imigrant în Siria”.

Citeşte şi HORROR: Jurnalist american, decapitat ca răzbunare pentru intervenţia SUA în Irak VIDEO

Tânăra, care are deja un copil, a plecat din Marea Britanie în anul 2012 şi s-a mutat în Siria. Recent, şi-a fotografiat copilul cu o armă AK47. În prezent, ea trăieşte în Raqqa, împreună cu soţul ei. Conform autorităţilor, tânăra s-a convertit la religia islamistă încă din adolescenţă.