O canadiancă a primit o scrisoare de la sora ei după 45 de ani

O canadiancă din Calgary a avut plăcuta surpriză să primească în cutia poştală o scrisoare de la sora ei mai mică postată la 200 km distanţă de casa ei în urmă cu 45 de ani, cu scuzele Poştei Canadei.

RomaniaTV.net
23 apr. 2014, 06:44
O canadiancă a primit o scrisoare de la sora ei după 45 de ani

Scrisoarea cu un timbru de 6 cenţi, tariful în vigoare în 1969, era obliterată cu ştampila Lethbridge din Alberta şi adresată „D-lui şi D-nei R.D. Tingle”, cu singura destinaţie o stradă din Calgary cu un număr greşit şi fără a fi menţionat acest oraş din provincia din vestul Canadei, a povestit marţi această locuitoare la radioul public CBC, potrivit Agerpres.

Tingle a primit scrisoarea împachetată într-o pungă de plastic şi însoţită de cuvinte de scuze de la serviciul poştal canadian, dar nu pentru întârziere, ci pentru degradarea aparentă a plicului.

Citeşte şi Caz incredibil: O bătrână de 100 de ani a descoperit că şi-a sărbătorit greşit onomastica toată viaţa FOTO

„Stimate client, sincer regretăm că scrisoarea dumneavoastră s-ar fi deteriorat. Ea a fost găsită în această stare în circuitul poştal”, i-a scris Poşta Canadei d-nei Tingle.

Această doamnă, care între timp s-a mutat la o altă adresă, a primit în cele din urmă mulţumirile sub formă de poem trimise de sora ei când aceasta avea 9 ani şi venise atunci pentru a petrece câteva zile cu ea.