O cântăreaţă celebră suferă de o boală cruntă. „Când am început chimioterapia…”

Bolile grave nu ţin cont de celebritate. O cunoscută şi foarte tânără cântăreaţă a fost diagnosticată cu o maladie cruntă şi a fost nevoită să facă chimioterapie.

RomaniaTV.net
08 oct. 2015, 19:48

Selena Gomez a primit un verdict dur din partea medicilor, în urmă cu doi ani, când a fost diagnosticată cu lupus, o boală autoimună care, netratată, poate duce chiar la deces. Acest lucru s-a aflat, însă, abia acum, când fosta iubită a lui Justin Bieber şi-a făcut curaj să povestească prin ce a trecut. 

Dincolo de faptul că a trecut prin momente teribile din cauza leziunilor specifice maladiei, care i-au apărut pe suprafeţe mari din corp, vedeta a trebuit să facă şi mai multe şedinţe de chimioterapie şi să-şi amâne mai multe concerte. S-a întâmplat în 2013, când presa de scandal a speculat că artista ar fi avut o problemă cu drogurile.

„Am fost diagnosticată cu lupus şi am făcut chimioterapie. Din cauza asta am făcut pauză de la concerte. Aş fi putut face un accident vascular cerebral. M-am izolat până când m-am simţit confortabil din nou”, a declarat Selena Gomez.