O cântăreaţă din România, MĂRTURISIRE ULUITOARE despre viaţa ei sexuală: „Poate sunteţi şocaţi, dar…”

O cântăreaţă de la noi a făcut o dezvăluire uimitoare într-o emisiune televizată. Deşi are 60 de ani, este în continuare virgină şi se mândreşte foarte tare cu asta.

RomaniaTV.net
29 sept. 2014, 14:41

Interpreta de muzică populară Elena Milea a mărturisit că este virgină, în ciuda vârstei sale şi că nici nu a vrut vreodată ca acest lucru să se schimbe. Reticenţa faţă de bărbaţi şi ideea de viaţă de cuplu a fost dobândită în timp ce analiza viaţa altor apropiaţi.

Elena Milea a vorbit cu nonşalanţă despre motivele pentru care a ales să-şi păstreze virginitatea. „Nu am făcut niciodată sex. Nu mi-am dorit. Am văzut că multe femei nu sunt fericite şi nu am vrut să mă mprit, să mă încurc. Am fost curtată, dar nu am simţit nevoia de aşa ceva şi nu mă doare capul. Mă simt extraordinar cum sunt eu. Poate sunteţi şcoaţi, dar asta e”, a spus Elena Milea, în emisiunea „Necenzurat”.

Interpreta are chiar şi un certificat medico-legal care atestă faptul că este virgină şi nu se sfieşte să-l arate pentru a demonstra că povestea ei este una adevărată.

Citeşte şi O ştii sigur din Friends, dar nu ţi-ai fi imaginat asta despre ea. Ce actriţă a rămas VIRGINĂ până la nuntă