O casă din Mehedinţi a fost spartă de hoţi de opt ori: Tâlharii au lăsat şi un mesaj

Culmea hoţiei: aceeaşi casă , spartă de opt ori! S-a întâmplat în Mehedinţi, proprietarul a crezut că-şi iese din minţi când a văzut că hoţii nu s-au ferit nici de camerele de supraveghere. Ba i-au lăsat şi un mesaj: data viitoare, să-ţi pui şi alarmă! N-a mai fost nevoie, pentru că i-a prins poliţia.

RomaniaTV.net
12 mai 2014, 14:55
O casă din Mehedinţi a fost spartă de hoţi de opt ori: Tâlharii au lăsat şi un mesaj

„A distrus toate camerele de luat vederi cu levierul (…) Pe aici s-au urcat, au distrus camera aceasta, au mers pe sală până în capătul celălalt, au distrus-o şi pe aceea”, a declarat Petre Mogoşanu, victima hoţilor.

„Mi-a venit rău (…) drujbă, hidrofor, cositoare, aparat de sudura, trusa de scule, pompă …în valoare de vreo 150 de milioane”, a spus proprietara casei.

Asta a fost prada hoţilor într-o singură noapte. S-a întâmplat în localitatea Negoieşti, unde hoţii au spart aceeaşi casă de şapte ori. Proprietarul a crezut că îi sperie cu camerele de supraveghere. N-a reuşit nici aşa.

Hoţii au terorizat mai mulţi locuitori din judeţele Mehedinţi şi Gorj.

„Trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani suspectaţi că în luna martie-aprilie 2014 au comis mai multe infracţiuni de furturi din locuinţe şi case de vacanţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Romina Dochian.

Poliţia a dat de urma hoţilor, dar judecătorii au decis să-i cerceteze de fiecare dată, în libertate, potrivit jurnalul.ro. Iar hoţii, bucuroşi de libertate, au atacat din nou. Acum poliţiştii au încerca din nou să-i arunce după gratii. Procurorii au cerut mandate de arestare, iar judecătorii au decis să-i lase tot în libertate, fiind puşi sub control judiciar. În aceste condiţii nu este exclus ca hoţii să atace din nou.