O casă din Moieciu de Jos, distrusă aproape în totalitate de un incendiu

O casă din Moieciu de Jos, satul Cheia, a fost distrusă de un incendiu aproape în totalitate, duminică seară, fără a fi înregistrate victime, doar proprietarul a făcut un atac de panică, informează purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

RomaniaTV.net
30 dec. 2018, 20:16
O casă din Moieciu de Jos, distrusă aproape în totalitate de un incendiu

Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 400 mp şi s-a propagat foarte repede la întreaga construcţie, care este din lemn. În casă se aflau 12 adulţi şi un copil, trei dintre adulţi locuind în imobil.

Toate persoanele au ieşit la timp din casă. O femeie în vârstă de 56 de ani, proprietara locuinţei, a făcut atac de panică, fiindu-i acordat primul ajutor de către paramedicii SMURD.

”Incendiul s-a dezvoltat foarte repede din cauza cantităţii mari de material lemnos, casa fiind construită din lemn. Acoperişul, mansarda, întreaga construcţie practic, în proporţie de 90% a fost distrusă de incendiu. În zonă nu sunt hidranţi, astfel încât pompierii militari au fost nevoiţi să se alimenteze cu apă din pârâul care trece prin sat. Incendiul a fost localizat şi se lucrează la lichidare. La faţa locului au intervenit cinci autospeciale cu apă şi spumă, două autoscări şi un echipaj SMURD”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.