O clădire ANAF a luat foc. Incendiul a fost stins după două ore UPDATE

40 de angajaţi ai Administraţiei Finanţelor Publice Gherlaau fost evacuaţi, marţi, din cauza unui incendiu care a cuprins acoperişul sediului instituţiei. 

28 mart. 2017, 13:33
O clădire ANAF a luat foc. Incendiul a fost stins după două ore UPDATE

UPDATE: Incendiul izbucnit, marţi după-amiază, la sediul Finanţelor Publice din Gherla, de unde 40 de angajaţi au fost evacuaţi, a fost stins după aproximativ două ore, un echipaj de pompieri rămânând la faţa locului pentru a supraveghea focarul.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj au declarat că acoperişul clădirii în care funcţionează sediul Administraţiei Finanţelor Publice Gherla a ars pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi.

Reprezentanţii ISU Cluj au declarat că la locul incendiului se intervine cu trei autospeciale.

„Se intervine pentru stingerea unui incendiu în Gherla, unde arde acoperişul sediului Administraţei Finanţelor Publice, un număr de 40 de persoane care se aflau în interior fiind evacuate, dar nimeni nu a fost rănit. Se intervine cu două autospeciale de la ISU Cluj şi una de la Serviciul Voluntar al Primăriei Gherla. Nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului”, au spus reprezentanţii ISU Cluj, conform Mediafax. 

Directorul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Cluj-Napoca, Ioan Pop, a declarat, la rândul său, că din informaţiile pe care le-a primit se pare că incendiul de la Gherla ar fi fost cauzat de un scurt circuit la instalaţia electrică.