O copilă de 17 ani, bătută cu bestialitate de o altă fată. Scuipată, lovită fără milă şi călcată pe cap, fără ca cineva să intervină

O fată de 17 ani din Ploieşti a fost bătută cu bestialitate, scuipată, înjurată şi umilită de o elevă de aceeaşi vârstă. Incidentul s-a petrecut cu mai mult timp în urmă, însă abia acum poliţiştii au aflat de caz şi au deschis dosar penal pe numele agresoarei. Vă avertizăm că imaginile sunt de o cruzime greu de descris în cuvinte.

12 iun. 2017, 19:51
O copilă de 17 ani, bătută cu bestialitate de o altă fată. Scuipată, lovită fără milă şi călcată pe cap, fără ca cineva să intervină

După ce imaginile în care o fată este bătută şi umilită de alte tinere au apărut pe un site de socializare, iar poliţiştii au deschis o anchetă, luni a apărut un nou filmuleţ cu imagini violente, în care o adolescentă o bate crunt pe o altă tânără şi o calcă pe cap cu picioarele.

Imediat ce au văzut imaginile extrem de violente, poliţiştii din Ploieşti au deschis o anchetă, deşi faptele s-ar fi petrecut în luna februarie.

Pe imagini se vede cum victima, o minoră de 17 ani, este pusă să stea cu capul în zăpadă, apoi agresoarea, o tânără tot de 17 ani, o pune la pământ şi o loveşte cu pumnii şi picioarele în cap.

Martori au fost şi alte persoane care însă nu au intervenit.

Potrivit Mediafax, poliţiştii au identificat persoanele din filmare şi fetele au fost duse la secţie. S-a deschis un dosar penal, victima depunând plângere în cursul zilei de luni.