O cunoscută cântăreaţă din România a vrut să se sinucidă. Motivul este HALUCINANT

De mai bine de sase ani, Anca Badiu se chinuie sa-si recapete formele apetisante dupa care barbatii salivau pe vremea formatiei Class. De cateva luni, cantareata tine un regim draconic, dar de Sarbatori l-a dat uitarii si s-a imbuibat cu de toate.

29 dec. 2014, 08:39

Anca Badiu se apropie incet, dar sigur, de greutatea de 52 de kilograme pe care o avea in urma cu mai bine de sase ani, atunci cand era in voga cu trupa Class. In urma unui tratament cu cortizon, Anca a luat proportii ingrijoratoare, iar kilogramele in plus au aruncat-o in scurt timp intr-o depresie adanca, in mintea ei incoltind chiar si ganduri de sinucidere.

Anul acesta, cantareata a reusit sa se mobilizeze si s-a apucat de sport, dar si de un regim alimentar draconic, menite sa-i sculpteze corpul intr-un timp cat mai scurt. Mai are destul de mult pana va ajunge la greutatea la care aspira, insa, de Sarbatori, Anca Badiu a decis sa renunte la regim si sa manance din bunatatile traditionale

„In cateva luni sper sa ajung la silueta mult visata. In perioada asta nu am mai tinut un regim atat de strict. Totusi, sunt om si au fost sarbatorile. Am mancat si salata boeuf si sarmale si cozonac, cate putin din toate. Din ianuarie incep iar regimul”, a declarat Anca Badiu, pentru CANCAN.ro.