O cunoscută prezentatoare a devenit mămică pentru a doua oară

Florina Constantinescu a devenit mămică pentru a doua oară. Prezentatoare TVR a adus pe lume un băieţel.

16 iul. 2018, 16:34

Prezentatoarea TVR, Florina Constantinescu a nascut luni, la ora 11, tot un baietel. Baietelul a avut o greutate de 3.300 kg si 49 de centimetrii.

Prezentatoarea emisiunii „Se zice ca…” mai are un baietel, in varsta de aproape doi ani si jumatate, Nicholas. Aceasta, formand echipa cu Naomi Dinescu si Ioana Voicu, a fost foarte activa pe perioada sarcinii. Florina Cosntantinescu a aparut pe micile ecrane si la evenimentele mondene pana inaintea programarii sarcinii.
Aceasta, fiind la al doilea copil, afirma ca si de data asta a lasat lucrurile pe ultima suta de metri, scrie ciao.ro.

„Recunosc ca am lasat totul pe ultima suta de metri si asta pentru ca majoritatea lucrurilor necesare bebelusului le avem deja. Pe altele le-am comandat online si au ajuns in timp util, cum ar fi: un alt patut, cadita, leagan, hainute, iar in weekeend am cumparat tot ce tine de ingrijirea bebelusului:scutece, creme, comprese sterile, ser fiziologic, medicamente, biberoane, suzete, multe,multe. Am avut 3 liste. Si i-am luat si cateva jucarii, restul vor mai veni pe parcurs.”

Primul baietel al prezentatoarei, Nicholas, a promis ca o sa aiba grija de fratele sau mai mic.

„Este inca mic sa inteleaga, dar il pregatesc de ceva vreme si stie ca vine bebe mic, iar el este bebe mare. Mi-a promis ca o sa-i dea sa pape, o sa ii faca baita si o sa-i dea si din jucarii. Sa speram ca-i va placea sa fie bebe mai mare si ca nu va fi gelos(avand in vedere ca este cel mai rasfatat copil, nepot si stranepot). O sa vina mai intai el la spital, cu tati si bunicii, sa-si cunoasca fratiorul. I-a pregatit si un cadou de bun venit.”

Cum la primul copil a declarat ca nu a avut cu cine sa-l lase acasa, de aceasta data a hotarat sa angajeze si o dadaca.

„Voi apela si la o dadaca, pentru a ma putea descurca mai usor, avand in vedere ca ma voi intoarce foarte repede la munca.”

Prezentatoarea TVR, Florina Constantinescu, pentru a doua oara mamaCat despre intoarcerea ei pe micile ecrane, prezentatoare afirma ca va fi una foarte rapida.

„Avand in vedere ca urmeaza niste proiecte foarte frumoase, in care sunt solicitata, voi sta aproximativ doua luni si voi relua munca. Voi incerca sa nu-mi las puiutul sa-mi simta prea mult lipsa, asa ca acolo unde se va putea, ma va insoti. Il obisnuiesc de mic cu televiziunea.”