O cunoscută prezentatoare TV de la noi a demisionat după ce numele i-a apărut într-un dosar de proxenetism

Dezvăluire BOMBA in media romaneasca. Considerata, cel putin la nivel declarativ, un etalon de moralitate in presa, televiziunea publica ascunde in randurile sale si personaje care au avut activitati necurate, asa cum e cazul unei prezentatoare TV. 

26 mart. 2015, 13:28

Aura Poterașu, prezentatoarea matinalului de la TVR, a decis să părăsească postul public și să iasă din presă, scrie fanatik.ro. Potrivit unui anunț postat de jurnalistă pe pagina de Facebook, aceasta a fost ultima zi la cârma matinalului TVR.

Citeşte şi O cunoscută prezentatoare TV de la noi, implicată într-o reţea de prostituţie FOTO

„Nu am de gând să dau prea multe detalii despre ieșirea mea din TVR și din presă. Zic doar că sunt în asentimentul colegilor jurnaliști care, rând pe rând, s-au retras – din această instituție sau din altele”, a scris ea în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Ea nu a detaliat motivele plecării, însă recent numele jurnalistei a apărut într-un dosar de proxenetism, în care aceasta a dat declarații în calitate de martor.

Citeşte şi Un bordel din Elveţia racolează prostituate din România cu promisiunea unor câştiguri de 16.000 euro pe lună!

Matinalul TVR ar continua cu un singur prezentator, Radu Tudor, cel cu care Poterasu apărea pe post până acum.