O cunoscută solistă a murit de cancer, la doar 28 de ani. Era numită starul muzicii indie

Jessi Zazu, solista trupei rock americane Those Darlins a murit marţi, la doar 28 de ani. Potrivit apropiaţilor, ea a fost răpusă de cancer cervical.

13 sept. 2017, 17:36

Dacă nu supravieţuiesc bătăliei cu cancerul, atunci înseamnă că nu ar trebui să trăiesc„, spunea Jessi Zazu în ultimele luni de viaţă pe patul de spital. Revistele americane au dedicat spaţii ample trecerii în nefiinţă a muzicienei, pe care au numit-o starul muzicii indie.

Jessi Zazu avea doar 28 de ani şi era solistă şi chitaristă a trupei Those Darlins, din Nasville (Tennessee). Nepoata cântăreţului de muzică country Steve Wariner, ea a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu doi ani.

Trupa din care făcea parte, Those Darlins, era compusă din Zazu, Nikki Kvarnes şi Linwood Regensburg, iar în perioada 2009-2013 a lansat pe piaţă trei albume. Grupul s-a destrămat în 2016, la scurtă vreme după ce Zazu a fost diagnosticată cu cancer.

Zazu a murit marţi, la Centennial Hospital, din Nashville, înconjurată de familie: cei doi părinţi, Kathy şi David, şi cei doi fraţi, Emmet şi Oakley.