O divă mai puţin în showbiz. O blondă celebră se mută la Londra, după iubitul său

Flore Salalidis este una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul românesc, dar admiratorii săi vor fi decepţionaţi să afle că frumoasa blondă plănuieşte să se mute în Anglia.

30 sept. 2016, 18:33

Flore Salalidis a devenit cunoscută în urmă cu patru ani, după ce presa a publicat imagini cu ea şi o prietenă jucându-se cu Irinel Columbeanu. Treptat, „Blonda lui Iri” a început să ocupe un loc tot mai important în showbiz şi a ajuns să fie dorită de mulţi bărbaţi cu dare de mână.

Ininma sa aparţine acum unuia singur şi este dispusă să facă orice pentru el. „Da, voi pleca la Londra. Nu sunt încă hotărâtă să mă mut acolo, dar voi sta mai mult în capitala Angliei, alături de el. Fără discuție, pentru el, plec la Londra cât de curând, vreau să ne cunoaștem mai bine. Simt că ar putea fi ceva mai mult…„, a declarat Flore, pentru spynews.ro.

Îl cheamă Marco, locuiește în Londra de mulți ani. Este român, e chiar din Brașov, îl cunosc de foarte mulți ani, dar am fost doar amici. De curând, el a venit în România și m-a invitat să îl însoțesc la o nuntă și… asta a fost. Acum a plecat la Londra unde urmează să plec și eu săptămâna viitoare. O să vedem ce iese, dar eu am un presentiment bun.

Se vede că nu e vreun puștan, are 35 de ani și o meserie serioasă. Știe cum să se poarte cu mine, comunicăm extraordinar de bine, iar asta mă atrage la el„, a mai spus Flore.